Yazılım Tarihi artık Dynexplorer olarak hizmet verecektir. Daha fazla bilgi

Bu Aramalara Göz Atabilirsiniz

Unity

Unity Nedir?
Unity, öncelikli olarak bilgisayarlar, konsollar ve mobil cihazlar için video oyunları ve simülasyonları geliştirmek için kullanılan ve Unity Technologies tarafından geliştirilen çapraz platform bir oyun motorudur.

Unity İle Neler Yapılabilir?
Bilgisayar, konsol ve mobil cihazlar için video oyunları ve simülasyonlar geliştirmeye yarayan Unity, 2005 yılından beri piyasada yer almaktadır. Adında 3D olsa da Unity, 2D oyun geliştirme araçlarını da içermektedir.

Unity Mi? Unreal Engine Mi?
Uzun zamandır piyasada olan Unity 3D, rakibi Unreal Engine platformuna göre daha kolay arayüzü ile dikkat çekiyor. Bununla birlikte karışık olmayan oturmuş yapısı ile sıfırdan başlamak isteyenlere rahat bir ortam sunan platform, bu konuda övgüleri toplamayı başarıyor.

Unity İle Mobil Oyun Yapılır Mı?
Unity3D oyun motorunu kullanarak mobil oyunlar (telefon-tablet) geliştirebileceksiniz. Geliştirdiğiniz oyunları birçok mobil cihazın(telefon-tablet) rahatlıkla çalıştırabileceği şekilde optimize edebileceksiniz.

Unity Ne Kadar Sürede Öğrenilir:
önce bu tür şeyleri öğrenmen lazım.kod biliyorsanız c# java script vs. öğrenme süreniz kısalır ama 1 ayda öğrenmeniz çok zor giriş seviyesi için bile en az 3-4 ay gerekiyor.


Yorum Gönder

Yorum yap