0
Home  ›  dosya düzenleme  ›  mt  ›  Mt manager  ›  mt manager nedir  ›  mt nedir  ›  xml

Mt manager nedir?


MT MANAGER NEDİR?
MT Manager, mobil cihazınızda çok sayıda işlem yapmanızı sağlayan güçlü bir uygulamadır. Belirtildiği gibi, öncelikle bir APK düzenleyici olarak çalışır ve telefonunuzda yüklü tüm uygulamaları değiştirmenize ve özelleştirmenize olanak tanır. Bir XML düzenleyici ve arsc düzenleyici dahil olmak üzere APK düzenleme özellikleriyle birlikte gelir. Burada, uygulamaları klonlayabilir veya optimize edebilirsiniz veya imza doğrulamasını ve erişilebilir sürümdeki tüm sınırlamaları kaldırabilirsiniz.

Uygulama, bir uygulama düzenleyicisi olmasının yanı sıra bir ile birlikte gelir. Dosya yönetim sistemi, dosyaları kolayca silmenize, taşımanıza ve kopyalamanıza olanak tanır. Daha da iyisi, uygulama WinRAR'a benzer herhangi bir ZIP dosyasını açabilir. Hatta dosyaları açabilir ve harici dosyalar ekleyebilir veya değiştirebilirsiniz. Belirtildiği gibi, sistem dizinine erişmenize ve dosya sistemlerini okuma-yazma olarak yeniden monte etmenin keyfini çıkarmanıza da olanak tanır.

Bu yardımcı araç, kullanıcılara metin düzenleyici, resim görüntüleyici ve komut dosyası yürütücüsü. Bunlarla, herhangi bir uygulamada yapabileceğiniz hemen hemen her şeyi değiştirebilirsiniz. Kodlamayı öğrenmeden bunları stilinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Ancak bazen büyük uygulama dosyalarını düzenlerken çöküyor. Ayrıca, güvenlik uygulamanız indirme sırasında bir bilgisayar korsanlığı aracı olarak etiketleyebilir.

KULLANMALI MISINIZ ?
Genel olarak, MT Yöneticisi, önceden yüklenmiş uygulamalarınızı özelleştirmek veya değiştirmek istiyorsanız kullanışlı bir araçtır. Uygulama, bunu doğrudan telefonunuzdan yapmanızı sağlayan tonlarca düzenleme özelliğiyle birlikte gelir. Ayrıca herhangi bir dosyayı açmanıza izin veren güçlü bir dosya yönetim sistemine sahiptir. Ancak performansı, üzerinde çalıştığınız dosyaya bağlıdır. Ayrıca, bir uygulamayı düzenlemek, çalışma bilgisi gerektirir.
Yorum yok
Ara
Menü
Tema
Paylaş
Additional JS