0
Home  ›  data  ›  güvenlik  ›  Siber suçlar  ›  suçlar  ›  yapay zeka suçları  ›  yapay zeka tehditleri  ›  yüz güvenliği  ›  Yüz verisi

Yüz Verileriniz ve Sosyal Medya!


Sosyal medayada neden fotoğraf paylaşmamalıyım?
Fotoğraf paylaşmak için sosyal medyada ortaya çıkan ve bir hastalık gibi yayılan yapay zeka akımında tehlike çanları çalıyor. Bu tip uygulamaların pek masum olmadığına dikkat çeken uzmanlar, yüzün biyometrik verilerinin işlenmesi nedeniyle ciddi bir tehlike olduğunu söyledi.


Yapay Zeka:
Almanyada Tehlike çanları çalıyor neden diye sorarsanız bu ciddi bir mesele artık yapay zekanın gelişimi nedeniyle sosyal medyada yüz hatlarınızı görükür bir şekilde paylaşırsanız bu karşı tarafa sadece masum bir fotoğraf olarak gelmiyecektir data verisi olarak gelicektir dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.


Suçlular makineleri hecklemek ya da şifre çalmak üzere insan kapasitesi seviyesinde eğitebilir ya da gözetleme, fişleme ve baskı amacıyla kulanılabilir. Güvenlik üzerindeki etkileri çok büyük." Genellikle yapay zeka sistemleri sadece insan seviyesinde performansa ulaşmıyor, aynı zamanda onu önemli ölçüde aşıyor.


Çocuk Güvenliği:
Çocuklarınızın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmayın çünkü cidde tehlikeleri beraberinde getirebilecektir bu konu çok ciddi ve tehlikeli bir konudur çevrim içi platformlar göründüğü kadar masum değildir.


Ses:
Gelişmiş yapay zeka programları artık sizin tek bir cümle kurmanızdan sizin sesinizin taklidini yapabiliyor buda bir çok dolandırıcı olayını tetikliyor.


Almanya Kamu spotu:
Almanyada paylaşılan kamu spotu videousunu izleyerek daha çok bilgi elde edebilirsiniz videoyu üste bırakıyoruz.


 
İzmir'de saat:

Daha fazla hava durumu tahmini: 30 gunluk hava durumu Ankara

Yorum yok
Ara
Menü
Tema
Paylaş
Additional JS